Gran Festa-Manifestació a Saragossa

[Ja hem superat les 1730 signatures personals a la plataforma “Llei de Llengües, sí” (leydelenguas.com).] Han signat també 17 entitats.

Us informo de que està naixent a Saragossa una coordinadora d’Associacions de les llengües minoritàries d´Aragó. L´objetiu principal d’aquesta coordinadora és el de pressionar per a que surti la Llei de Llengües. En una primera reunió fundacional s’ha acordat fer una Gran Festa amb Manifestació el dissabte 16 de maig a Saragossa. Ha de ser una trobada majoritària amb assistència de molta gent de Saragossa i de tot l’Aragó, festiva però força reivindicativa i que pugui atraure a la joventut. Cal comptar amb l’estructura de totes les associacions, perquè la logística esdevindrà fonamental. També s’hi ha parlat d’una comissió que viatgi a Brussel·les. El lema de la Festa Manifestació serà: ARAGÓN ES TRILINGÜE / ARAGÓ ÉS TRILINGÜE / ARAGÓN YE TRILINGÜE. El manifest  serà el mateix de la plataforma Llei de Lengües, sí. Caldran molts esforços per portar a terme la tasca i engrescar  la gent. Il·lusió no els manca als promotors. Només és el començament.

2 Respostes

  1. Pero vosatros ya sabez ande vos metez? Profes que s’han de fer oficials l’aragonés y o catalán en Aragón, pero parar cuenta con qui vos achuntaz de socios…

  2. Qui són eixos socis perillosos?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: