La DPT rebaixarà els seus pressupostos del 2012 entre un 15 y un 20%

La Diputació Provincial de Terol (DPT) afrontarà per al 2012 uns pressupostos “d’ajust” amb una retallada entre el 15 i el 20 per cent, a causa fonamentalment de la minoració d’ingressos procedents de l’Estat. Així ho va assegurà ahir la presidenta de la Diputació de Terol, Carmen Pobo, en una roda de premsa en què ha comparegut acompanyada per la diputada delegada d’Economia i Hisenda, Emma Buj, per donar a conèixer la situació econòmica en què es troba la institució provincial. El “principal problema” de la Diputació de Terol, han precisat, “és el deute a llarg termini que hipoteca greument la seua actuació futura”. Dels ingressos corrents de la Diputació de Terol, el 90 per cent aproximadament provenen del Fons de Compensació i dels tributs cedits de l’Estat.

La retallada dels pressupostos de la DPT coincideix amb la reducció de les despeses del 17 per cent a l’Instituto de Estudios Turolenses que va anunciar la seua directora.

Amb retallades generalitzades de despeses al voltant del 20 per cent, el país se’n va en orris en molt poc temps. I aquesta és la política del PP…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: