PP i PAR contra la Llei de Llengües

El conseller de la Presidència i de Justícia i portaveu del Govern d’Aragó, Roberto Bermúdez de Castro va manifestar el dia 29, en una entrevista a Europa Press, que dins del marc de l’Estatut, la primera acció a realitzar serà la modificació de la Llei de Llengües. A tal efecte presentaran un projecte en les pròximes setmanes.

Les preguntes que se m’acudeixen: no tenen una altra cosa més important que fer? Una Llei timorata que no obliga a res als ciutadans i poca cosa a la Administració —que no sigui la protecció del català i l’aragonès amb les seues modalitats pròpies—, per què la volen modificar? Han consultat al Consell Superior de Llengües? És l’autoritat que hi entén de la matèria. Qui són els tècnics lingüistes i filòlegs del Govern que treballen el projecte?

El mateix Consell Superior de Llengües hauria de fer una declaració al respecte en el cas de no ser consultat i prevenint els disbarats que poden portar a terme. Les associacions que defensen ambdues llengües haurien de dir la seua en els mitjans de comunicació, parlar amb la Consellera de Cultura i si més no organitzar actes diversos en contra de la modificació i dels partits que la volen portar a terme (PP i PAR)

“La dreta contra els drets de les minories lingüístiques”

Notícia al Heraldo:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: