Televisions autonòmiques

El passat dimarts 28, Albert Fabra, president de la Generalitat Valenciana, va manifestar que quan obtingui un nou múltiplex del Ministeri d’Indústria: “arribarem a un acord amb Catalunya i amb la resta de comunitats limítrofes per poder compartir les nostres televisions i no posar tanques a quelcom que al segle XXI no té sentit”. No cal dir que aquestes paraules estan plenes de sentit comú, i si després es demostra pràcticament que responien  a la veritat del que pensava, haurem d’elogiar el seu comportament en aquest tema. I més encara si condonés les multes a Acció Cultural del Pais Valencià. Tant de bo que la senyora Rudi, presidenta de la DGA, es manifestés i actués d’idèntica manera.

Algú pot entendre la manca d’interès i fins i tot l’oposició tan estesa a no veure totes les televisions autonòmiques en tot el territori espanyol?

El múltiplex que demana Fabra no és altra cosa que un canal de freqüència radioelèctrica que permet agrupar entre 4 i 6 programes digitals de televisió, així com altres serveis digitals per mitjà de tècniques de digitalització i compressió de dades.

Anuncis

Una resposta

  1. […] Televisions autonòmiques « Lo finestró del Gràcia. none Leave a comment Trackback […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: