Mitjans de comunicación públics sota el PP

No és el primer cop ni serà l’últim que els mitjans de comunicació públics sota governs del Partit Popular es deterioren significativament. Tothom recorda la TV espanyola de Urdaci en el govern d’Aznar. Quan els temps eren de vaques grasses el Canal 9 (TV de València) i TeleMadrid, per citar dos exemples, es van engreixar fins a límits insospitats sota un ferri control ideològic, a banda d’una vulgarització dels continguts.

Quan han arribat les vaques magres, els ERO i les tisorades a les despeses han estat espectaculars. Quedi el que quedi d’ambdues televisions, romandrà el control ideològic i informatiu i la manca de qualitat.

Si ens fixem en la TVE i en la RN, malgrat que aparentment les retallades no han estat tan visibles, la qualitat ha minvat significativament, producte de la substitució o eliminació de professionals de vàlua, dels controls de la nova direcció política i també de les retallades. Els resultats son ben visibles: desculturització del programes i vulgaritat creixent, informatius enllaunats i sense protagonisme de la pròpia redacció i una clara  tendenciositat en el moment de l’emissió dels flaixos introductius. Els resultats quantitatius es demostren en la caiguda  de les audiències. La RN ha caigut al voltant del 15 per cent i els informatius de TVE s’han ressentit tant que la direcció de TVE s’ha vist obligada a fer canvis en els presentadors, tot i que el pitjor està per arribar. Com a exemple del que passa he rebut una comunicació dels treballadors de RN que podeu veure tot seguit. No conec la representativitat dels signants, però com a mostra es prou significativa.

Declaració Colectiu Salvemos RNE

Anuncis

2 Respostes

  1. […] Mitjans de comunicación públics sota el PP « Lo finestró del Gràcia. […]

  2. Son unos impresentables, prepotentes, cínicos y todo lo que se quiera añadir, pero los que sufrimos a esos políticos no somos ajenos a la situación que vivimos. España es un pais de borregos gobernado por lobos… con piel de borrego. Y no tenemos lo que deberíamos de tener para correrlos a gorrazos para sacarlos del pais, mandarlos al paro (sin comprensación económica) o meterlos en la cárcel.
    (“Un pueblo adoctrinado desde antiguo en creer…..”)
    l

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: