El govern d’Aragó cancel·la les subscripcions de Temps de Franja

logotdf-238x300

Fa dues o tres setmanes, el govern d’Aragó (PP-PAR) va cancel·lar 29 subscripcions de la revista Temps de Franja, corresponents a les escoles de la Franja. La persona que va trucar a l’Associació Cultural del Matarranya va donar a entendre que era una mesura d’estalvi, que havien donat de baixa totes les subscripcions i que no tenia res a veure amb les característiques i llengua de la revista. El lector pot pensar el que vulgui, tot i que el resultat és que les associacions editores de Temps de Franja es queden sense aquesta  aportació o subvenció indirecta, fent més difícil encara el funcionament de la revista. I per altra banda, es priva als nens de les escoles d’una eina de cultura i coneixement de la llengua pròpia.

La crisi és una bona ocasió per barrejar cultura, estalvi i ideologia. El resultat no és altre que: l’aculturització del poble, l’uniformisme cultural i ideològic, i en el cas de Temps de Franja, l’anorreament de la llengua catalana a l’Aragó, o tal vegada una volguda agressió directa.

Notícia a VilaWeb

Anuncis

6 Respostes

  1. No podriem fer una campanya d’aportacions econòmiques dels socis i simpatitzants per cobrir les 29 suscripcions? Nosaltres comencem amb una suscripció, si es tira endavant.

  2. […] El govern d’Aragó cancel·la les subscripcions de Temps de Franja | Lo finestró del Gràcia. […]

  3. Notícia: “El Gobierno de Aragón ha gastado 120.000 euros (20 millones de pesetas) en unos sondeos que determinen cual es la opinión de los ciudadanos sobre su gestión.”

    Com si no se sabés l’opinió general respecte a la “cosa política” en estos temps. Es un autèntic malbaratament dels diners públics, i més en les actuals circumstàncies. En canvi són capaços d’estalviar-se uns miserables 500 euros (més o menys el valor de les 29 subscripcions cancel.lades a la revista Temps de Franja). És senzillament indecent!…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: