Juan Félix Royo, nou director de l’IET

Juan Félix Royo

Juan Félix Royo Gracia ha estat nomenat director de l’“Instituto de Estudios Turolenses”, en substitució de Gaudioso Sánchez, que va deixar el càrrec per motius personals després de poc més d’un any al capdavant d’aquest organisme de la Diputació Provincial de Terol.
Juan Félix Royo (Terol, 1948) és catedràtic d’“Escuelas Universitarias”  i, en l’actualitat, professor emèrit de la Universitat de Saragossa.
Ha estat director de l’“Escuela Universitaria de EGB”, vicedegà de la Facultat de Ciències Socials i Humanes i coordinador del grau de “Maestro en Educación Infantil”.
També membre del claustre de la Universitat de Saragossa i, actualment, del “Patronato del Paisaje Protegio de los Pinares de Ródeno”, en representació de la Universitat.
També ha dirigit cursos d’actualització del professorat i de postgrau, organitzats per la Universitat de Saragossa, ha impartit cursos de doctorat a Saragossa i ha format part de tribunals de doctorat a les universitats de Saragossa, Politècnica de Madrid, Sevilla i Huelva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: