Rafel Egea exposa a Sant Just

Rafel Egea063

Rafel Egea 1Rafel Egea 2El pintor i fotògraf manresà Rafel Egea, establert a Sant Just Desvern, exposa a la Sala l’Estàtera d’aquesta població del Baix Llobregat, plaça del Parador 3-G. L’acte d’inauguració va tenir lloc ahir 24 d’abril a les 8,30 h, amb la sala plena de gom a gom. Amb una copa de cava a la mà, oferta pel propietari de la sala, Ricard Camprodon, els assistents vam poder gaudir en contemplar les obres exposades  -colors i emocions més enllà del temps- y saludar i felicitar a l’artista. L’exposició romandrà oberta al públic tot el que resta del mes d’abril i tot el mes de maig.

Rafel Egea 8Al díptic de presentació de l’exposició, que porta el títol de “Matèria i espai”, podem llegir, entre altres afirmacions, segons escriu Ricard Camprodon que: “El llenguatge de Rafel Egea reconeix l’art abstracte com avantpassat en fugir de tot alè figuratiu, és hereu de l’informalisme en tant que s’expressa exterioritzant les seves emocions més íntims, ha begut de les mateixes fonts i combregat amb els mateixos postulats”…”La plena expressió de les potencialitats de l’artista el duen a la realització d’obres de significat còsmic” Enhorabona a l’amic Rafel!

Segons hem pogut saber, Rafel Egea està preparant una mostra de fotografia, que de ben segur ens sorprendrà per la seva originalitat i singularitat quan es mostri públicament, la qual cosa desitgem sigui aviat.

Rafel Egea 5Res millor per conèixer la motivació de l’artista en el moment creatiu, que les seves pròpies paraules: “La meva expressió és un gènere en el qual s’uneixen fotografia i pintura. M’agrada furguinyar entre els colors i les textures per obtenir imatges, obres acabades, com si estigués pintant amb uns nous i inimaginables pinzells que res tenen a veure amb els ja coneguts. Primer va el sentiment i el desig, després busco l’objectiu i entro en el plaer d’observar el resultat. El color i la foscor es fonen en un món d’infinites noves formes.”

Rafel Egea 4Rafel Egea 6Rafel Egea 7

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: