Recercat 2013 (9ª edició)

Recercat 2013 1

Recercat 2013 4Jornada de Cultura i Recerca Local del Territoris de Parla Catalana a Ripoll, dies 26, 27 i 28 d’abril.

El Recercat es celebra anualment en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana i té com a principals objectius oferir una mostra de les publicacions, projectes i activitats dels centres d’estudis i també reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de parla catalana. Un altra de les Recercat 2013 3seves funcions és fomentar la comunicació i el contacte entre les entitats culturals participants, els investigadors i el conjunt de la societat civil.

El premi RECERCAT s’atorga a una persona vinculada al món dels centres d’estudis en reconeixement a la seva trajectòria i també a una entitat pel seu treball en l’àmbit de la recerca i la seva posterior divulgació en la societat civil. El ripollès Florenci Crivillé ha estat un dels guardonats amb el premi 2013 per la seva tasca i trajectòria entorn al museu etnogràfic de Ripoll. L’altre premiat ha estat el Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles.

Recercat 2013 4Aquesta edició del Recercat ha dedicat un espai a la XVIII Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona, organitzada pel Patronat Francesc Eiximenis. La fira és va completar amb exposicions i visites guiades al volant de la indústria, el monestir o els museus de Ripoll.

L’Associació Cultural del Matarranya va rebre el Premi Recercat l’any 2005, en reconeixement a la seva tasca divulgativa entorn a la llengua.

                                                                                          Cèlia Badet

Recercat 2013 5

Anuncis

Una resposta

  1. […] Recercat 2013 (9ª edició) | Lo finestró del Gràcia. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: