Casa-museu de “Cristóbal Colón” a Les Palmes de Gran Canària

Casa de Colom

“La Casa de Colón” és una institució cultural situada al barri històric de Vegueta, en Les Palmes de Gran Canària . Aquest centre públic, adscrit a la Conselleria de Cultura, Patrimoni Històric i Museus del Cabildo de Gran Canària, i inaugurat en 1951, és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat. El seu àmbit es centra en l’estudi, investigació i difusió de la història de Canàries i de les seves relacions amb Amèrica . Disposa d’un Museu, una Biblioteca i Centre d’Estudis especialitzat, així com diversos espais destinats a activitats temporals: cursos, seminaris, jornades, exposicions, projeccions, concerts, etc.

La configuració actual de l’immoble prové de la integració de diversos habitatges, un de les quals és part de l’antiga Casa del Governador, que Cristòfor Colom va visitar durant el seu primer viatge, el 1492, per tal de sol·licitar ajuda per a l’arranjament de la Pinta.

Aquest mes de novembre fa un temps magnífic a Les Palmes, como tots els novembres i com tots els mesos de l’any, 21-23º de màxima, 18-19º de mínima. Es diu que Les Palmes és la ciutat amb millor temps del món. Jo vaig viure uns mesos, de molt jove, i ho puc confirmar. Si no us ho creieu, només cal que la visiteu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: