Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó, oficialment i en castellà Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León, també conegut per les seves sigles MUSAC, està situat a la ciutat de Lleó. Creat amb el propòsit de ser un Museu del Present o Museu del segle XXI, la seua col·lecció i les seues exposicions i activitats estan fonamentalment dirigides a abastar l’art actual en les seves diferents manifestacions.

Obert al públic el 2005, té la seva seu en un edifici de nova planta, obra de l’estudi madrileny Mansilla y Tuñón Arquitectos, que ha merescut un gran reconeixement internacional amb la concessió, l’any 2007, del Premi Mies van der Rohe d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea, a més de la participació en certàmens i exposicions desenvolupades per centres de reconegut prestigi mundial. (Viquipèdia)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: