Lanzarote (VI): Teguise i el Jardí de Cactus de Guatiza

El municipi de Teguise és el més extens de Lanzarote. A l’interior del mateix, als peus de la Caldera de Guanapay, se situa la capital municipal, la Vila de Teguise, declarada en els anys 80 Conjunt Arquitectònic Històric-Artístic. En la costa sud-est del municipi es troba el nucli turístic de Costa Teguise, una de les principals zones turístiques de Lanzarote. A l’altra vessant costanera (nord-oest) es troba la platja de Famara, d’un quilòmetre i mig de longitud, als peus del Massís de Famara.

El Jardí dels Cactus es troba a la zona de “Tuneras de Guatiza”, un lloc de cultiu. Aquest cactarium va ser l’últim treball que va realitzar César Manrique a Lanzarote, l’any 1991, i el botànic Estanislao González Ferrer es va encarregar de seleccionar i agrupar tots els tipus de cactus per a la plantació. Les col·leccions estan col·locades en forma d’amfiteatre i es localitzen més de deu mil exemplars de cactus de més de mil quatre-centes espècies diferents, procedents d’Amèrica, Madagascar, Canàries, Marroc, Etiòpia i altres zones desèrtiques de la Terra.

(Aquí van la resta de fotos de LANZAROTE. Espero us hagin agradat )

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: