Cala Coves de Menorca

Cala Coves són dues petites cales verges de Menorca de sorra gruixada i que està a nou quilòmetres d’Alaior. És propera al municipi de Sant Climent i a les urbanitzacions Cala en Porter i Son Vitamina.

Aquesta cala es caracteritza per estar situada entre vuitanta penya-segats verticals en els quals hi ha coves excavades pels primers pobladors de Menorca (segles IX-X aC) i que van servir de tombes fins poc abans de la conquesta romana. D’aquesta època romanen encara unes inscripcions. Actualment no es pot entrar a les coves, ja que les entrades estan tancades amb portes de metall. Recordo que a mitjan dels 80 els hippies menorquins vivien en aquestes coves, fen ostentació de la seua nuesa des de l’altura. L’espectacle estava a l’abast dels visitants.

Aquesta cala es caracteritza també perquè disposa d’una font natural. Diuen que l’aigua ve des de Catalunya. La font està situada a l’esquerra de la platja entre les roques (l’aigua de la font és potable, la he beguda recentment i no he sofert cap mena de trastorn intestinal).

La visita a aquesta cala a l’estiu manca d’encant, perquè solen tirar l’ancora multitud de iots, atès que no es paga i hi ha aigua dolça fresca. A la part d’entrada a la cala hi ha una petitíssima construcció, pràcticament inaccessible per terra, que un milionari alemany l’ha comprada per mig milió d’euros. Si visiteu Menorca, cal visitar Cala Coves.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: