Tejeda (Gran Canària) i el massapà

Tejeda és el nucli principal del municipi central de l’illa de Gran Canària, a les illes Canàries. El terme municipal abasta la denominada caldera de Tejeda, una formació d’origen volcànic solcada per abruptes barrancs en la qual s’erigeixen dos roques que són els símbols geològics de l’illa: el Roque Nublo i el Roque Bentayga. Es considerat un dels pobles més bonics de les Illes Canàries i per què no, de gairebé tot l’Estat Espanyol. En podrien parlar de totes les belleses naturals de Tejeda i ompliríem molts i molts fulls, tot i que jo em referiré només al seu producte gastronòmic estrella, que és el massapà que es fabrica artesanalment a la “Dulceria Nublo” De debò no n’he menjat cap de millor. El matrimoni José Antonio i Rosa María consumeixen la major part de les ametlles de l’illa i amb molta experiència i un forn tradicional de llenya elaboren unes delicioses “tortas de mazapán” A part d’altres dolços, les palmeres amb “bienmesabe” són una altra delícia de la “Dulcería Nublo”.  Paga la pena una visita.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: