Antigues cançons de Tomàs Bosque

ASCUMA està estudiant la possibilitat d’editar en CD els dos discos que va publicar el Tomàs Bosque els anys 1977-78. No eren temps massa adients per escriuré en català a l’Aragó, malgrat això, el Tomàs canta dues cançons en català. Lectors de Lo finestró que estigueu interessats en escoltar algunes cançons d’aquests dos discos, us informo que n’aniré penjant de quan en quan a goear.com . He digitalitzat ambdós àlbums des dels vinils originals i han quedat prou bé. Els vinils eren sense estrenar i me’ls ha fet arribar el mateix Tomàs Bosque. Us agrairia que em diguéssiu, si al vostre entendre, aquesta reedició pot interessar en general. Qualsevol opinió serà ben rebuda i la faré arribar a la Junta d’ASCUMA.

Escoltar la cançó: Hauríem

2 Respostes

  1. M’agradaria, és un somni tal com hem parlat, amic José Miguel, en diverses ocasions.
    Record que Rosa, la dona de Tomás, va parlar que tenia gravat en video un dels molts concerts en els quals va participar, així, a més d’un CD amb els seus dos discos igual un DVD seria una boníssima col·lecció.
    Tant de bo la iniciativa de *ASCUMA tiri endavant

  2. Marco, l’assumpte va per bon camí. Em refereixo tant a l’edició en CD dels 2 discs de vinil com a la recuperació del vídeo.

Deixa un comentari