Pitjor és l’acusació que l’insult

M’he adherit a la carta que Ramón Mur i José Ignacio Micolau han enviat al director de la revista “Barranfondo”  de la Torre de Vilella, protestant per l’acusació que contenia un article del número de juny d’aquest any 2010, dirigit a Artur Quintana.  En l’esmentat article, el senyor Martínez Fabón qualificava com a sicario a Artur Quintana. El diccionari de la RAE diu de la paraula sicario. (Del latin sicarius). Asesino asalariado. Al diccionari de l’IEC es diu de sicari sicària. Persona que segresta, reprimeix, tortura o mata per encàrrec d’algú. M’agradaria pensar que ha estat la ignorància envers el significat de la paraula i no la mala fe,  la que ha dirigit la mà del senyor Martínez Fabón

Si no es disculpa, pensarem que ha estat una acusació nauseabunda i de mala fe de debò.

Podeu llegir la carta aquí, o al bloc Entre páginas

10 Respostes

  1. Jo també m’hi adereixo i expresso el meu reconeiximent al Dr. Artur Quintana. M. D. Gimeno (Maella)

  2. Només vull dir que el Dr. Artur Quintana mereix tota la consideració per part de totsels hòmens i dones de bona fe.
    Esperarem una rectificació del Sr. Martínez Fabón; en tot cas, una paraula d’eixe calibre només pot eixir d’un neci carregat de mala bava.
    Juli Micolau (La Freixneda).

  3. […] mitjançantPitjor és l’acusació que l’insult « Lo finestró del Gràcia. […]

  4. M’adhereixo jo també, només faltaria. Caldria que aquests impresentables plens d’odi aprenguessin una mica de filologia, però sobre tot d’humanitat (o sigui, a ser una miqueta racionals).

  5. Des de la meua admiració i reconeixement a la activitat científica i cultural del Dr. Quintana (i des de la meua profunda discrepancia sobre la activitat política que ell i José Miguel duen al Baix Aragó) m`aderixco a la carta de Ramón Mur i Ignacio Micolau. Accepto lo sarcasme peró me repugne l`insult.

    • Activitat política? Primera notícia! Per quin partit s’han presentat (o han fet campanya)? Ho dic perquè els votaria. Encara que només fos per l’honestedat i per la preparació personal d’ambdós (Artur i José Miguel).

    • Ja fa temps que et vaig dir que no mantindria amb tu cap tipus de comunicació per raons més que justificades. Si ara ho faig és només per fer-te saber que has fet tu també una acusació ben falsa en el teu comentari, i això té un nom. Adhesions com la teua no me’n fan cap falta. Sisplau, deixa d’utilitzar en va el nom d’Artur Quintana.

  6. José Miguel ,me dejas perpleja leyendo esto ,como es posible utilizar el lenguaje de esta manera profireindo semejantes improperios ,estos es una falta de etica ,moral y educacion sin precedentes .Solo puede ser rabietas sin sentido de personas que presumen de ´´cultas ´´y la educacion es la mayor cultura ,es mejor dejarlos donde se merecen y no hacer comentarios de los que van de personas y carecen de ello .Saludos y suerte tanto Artur como tu no solo sabeis y teneis cultura suficiente ,ademas el comportamiento como personas es excepcional.

Deixa un comentari