Chema López, nou director del Diario de Teruel

El 6 d’agost vaig informar que la Diputació Provincial de Terol, en mans del Partit Popular, propietària del “Diario de Teruel” havia nomenat un nou director. Es tractava de Juan Ignacio Alfonso, el qual fins l’u d’agost era director de Publicaciones y Ediciones del Alto Aragón, editora del “Diario del Alto Aragón” I deia més: “l’anterior director, del “Diario de Teruel”, Juan José Francisco, ha passat ha ocupar el càrrec de subdirector. El procés de control dels mitjans de comunicació per part del Partit Popular és ben evident, i les seues conseqüències les podrem veure ben aviat. Sobre el futur de la columna en català “Lo Cresol” no s’ha rebut, per ara, cap notificació, per tant continuarem en la nostra tasca.

Avui disposo d’informació addicional que en fa rectificar l’anterior informació. Si bé és cert que Juan José Francisco va passar a ocupar la subdirecció del diari, Juan Ignacio Alfonso és el director gerent amb responsabilitats econòmiques i patrimonials, apartat del treball del dia a dia del diari. I com a director efectiu, allò que s’entén com a director d’un diari,  han nomenat recentment a Chema López Juderias, el qual fins ara era cap de Premsa de la Corporació Aragonesa de Radio i Televisió. Chema López havia trevallat, fins al 2 de febrer d’aquest any, com a redactor en cap del Diario de Teruel. Sembla que és una persona força vinculada al PAR.

Resumint: allò que feia una persona abans, ara ho faran tres. De ben segur que les tisores passaran per la redacció i per altres departaments, tot i que, ben controlat restarà el Diario de Teruel.

Els membres de l’equip de Lo Cresol, i qui vulgui enviar qualsevol escrit al diari, ho hauran de fer com sempre a: direccion@diariodeteruel.net, però a l’atenció de Chema López.

Deixa un comentari