Gran Festa-Manifestació a Saragossa

[Ja hem superat les 1730 signatures personals a la plataforma “Llei de Llengües, sí” (leydelenguas.com).] Han signat també 17 entitats.

Us informo de que està naixent a Saragossa una coordinadora d’Associacions de les llengües minoritàries d´Aragó. L´objetiu principal d’aquesta coordinadora és el de pressionar per a que surti la Llei de Llengües. En una primera reunió fundacional s’ha acordat fer una Gran Festa amb Manifestació el dissabte 16 de maig a Saragossa. Ha de ser una trobada majoritària amb assistència de molta gent de Saragossa i de tot l’Aragó, festiva però força reivindicativa i que pugui atraure a la joventut. Cal comptar amb l’estructura de totes les associacions, perquè la logística esdevindrà fonamental. També s’hi ha parlat d’una comissió que viatgi a Brussel·les. El lema de la Festa Manifestació serà: ARAGÓN ES TRILINGÜE / ARAGÓ ÉS TRILINGÜE / ARAGÓN YE TRILINGÜE. El manifest  serà el mateix de la plataforma Llei de Lengües, sí. Caldran molts esforços per portar a terme la tasca i engrescar  la gent. Il·lusió no els manca als promotors. Només és el començament.

2 Respostes

  1. Pero vosatros ya sabez ande vos metez? Profes que s’han de fer oficials l’aragonés y o catalán en Aragón, pero parar cuenta con qui vos achuntaz de socios…

  2. Qui són eixos socis perillosos?

Deixa un comentari