Assemblees d’ASCUMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

El dissabte 14 es van celebrar a Calaceit, a la seu de l’Associació Cultural del Matarranya les assemblees General Ordinària i Extraordinària de l’entitat, a partir de les 11 h fins les 14. El president Josep Maria Baró va iniciar l’acte donant la benvinguda als assistents i presentant l’informe d’activitat de l’any 2014, en el qual va fer esment detalladament a l’ampli reguitzell d’actes realitzats en honor i commemoració del 25è aniversari de la mort de Desideri Lombarte per tots els territoris de parla catalana. María Dolores Gimeno, com a vocal responsable de publicacions, donar compte dels llibres publicats i d’aquells que estan en procés o formant part de la llista d’espera. El tresorer, Hipòlit Solé va comentar les xifres econòmiques de l’exercici —Balanç i Perdues i Guanys— les qual van ser aprovades. El fet de haver tancat l’any amb xifres positives no va ser pas degut a l’augment d’ingressos, si no a la reducció de les publicacions. Cal dir també que les subvencions i ajudes pendents de cobrar atansen ja un volum força important. Anna Solé va presentar les Jornades sobre la Pedra Seca que es celebraran a Calaceit, organitzades per la pròpia Anna Solé i coordinades per l’ASCUMA. També es van estudiar dues possibles viles per la celebració de la Trobada Cultural de l’any 2015. I després dels corresponents precs i preguntes es va tancar l’Assemblea Ordinària.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tot seguit tingué lloc l’Assemblea Extraordinària. Després de les presentacions dels nous candidats a vocals i d’aquells altres que deixaven la Junta, tal com s’estipula als Estatuts, va quedar constituïda la nova Junta per acord majoritari dels assistents. El nomenament del nou president es va deixar en mans de la nova Junta que haurà de reunir-se en breu. Mentre tant l’actual president, complert el període estatutari de quatre anys, exercirà com a president en funcions.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Una resposta

  1. […] Assemblees d’ASCUMA | Lo Finestró. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: